Hotel Resort Landgoed Westerlee

Bruidssuite met kingsize bed en jacuzzi

Hoofdweg 67, 9678 PH Westerlee
€159 PER NACHT V.A.

Achter het hoofdgebouw, gesitueerd in het voormalige koetshuis van de hereboer, bevindt zich de unieke bruidshuis met kingsize bed en jacuzzi. U loopt langs het rozenpad naar het Bruidshuisje. Bruidsparen kunnen hier de nacht doorbrengen in een wel zeer romantische omgeving. Geheel voorzien van hedendaagse comfort zoals een enorme tweepersoonsjacuzzi met lichttherapie en regendouche, lcd-tv, audio installatie, minibar, travertin vloer met vloerverwarming en een trap met rode loper leidt naar de vide waar het bruidsbed op u wacht. Liggende op het bed kan u kijken naar de sterrenhemel. Even tijd voor elkaar en genieten tijdens een ontspannend verblijf op Landgoed.

Vanzelfsprekend zorgen de koks, bedieningsmedewerkers en kamermeisjes dat het u hier aan niets ontbreekt. Om het geheel compleet te maken bestaat de mogelijkheid om per roeiboot naar het eilandje in de naastgelegen vijver geroeid te worden, om aldaar in een sprookjesachtig prieel een maaltijd te genieten. Bent u romantisch ingesteld? Dan is dit zeker iets voor u!

Suite voorzieningen

De suite is onder andere voorzien van een flatscreen-tv, minibar, eigen terras, jacuzzi, zitje, douche-bad combinatie en gratis wifi.

Airconditioning
Jacuzzi
Kingsize bed
Ontbijt €17,50 p.p.
Roomservice
Telefoon
TV

Info

2 personen maximaal
(volwassenen en kinderen)
33.9 km afstand van Groningen centrum
42.7 km afstand van Groningen vliegveld

Hotelbeleid

Tijden:

Inchecken: 15.00 uur Uitchecken: 11.00 uur

Parkeerplaats:

Hotelgasten parkeren gratis.

andere prachtige suites

Suites die u misschien leuk vindt